Slash introduceert Microsoft Office 365 voor haar klanten

Het gebruik van Microsoft producten Outlook, Exchange en SharePoint zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van menig grote onderneming. Voor kleinere bedrijven (zoals MKB en eenmanszaken) alsmede veeleisende thuisgebruikers was dit vanwege hoge investeringskosten en gebrek aan voldoende technische kennis veelal niet realiseerbaar.

Sinds kort kunt u deze toepassingen ook vanuit de “cloud” gebruiken. Zonder investering in hardware of software kunt u op een schaalbaremanier gebruik maken van deze diensten. Reeds vanaf 5 Euro per gebruiker per maand heeft u bijvoorbeeld al een Exchange account met 25 Gb opslagruimte. Wij zijn graag bereid om de overgang naar Office 365 voor u te begeleiden. Als u uw gegevens achterlaat op ons contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.